VEMAG machines voedingsindustrie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


VEMAG produceert al meer dan 75 jaar kwalitatieve machines voor de voedingsindustrie. Deze machines helpen u gedurende het productieproces van uw goederen, bijvoorbeeld door deze te portioneren of te verpakken. MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes in Zeeland, beschikt over een uitgebreid assortiment aan machines voor in de voedingsindustrie van het merk VEMAG. U vindt bij ons dus gegarandeerd een tweedehands machine die aan uw wensen voldoet.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Tweedehands VEMAG machines voor de voedingsindustrie

De machines die VEMAG produceert voor de voedingsindustrie, variëren van een vacuümmachine tot een portioneermachine of een machine voor de vleesindustrie. Deze verschillende machines zijn inzetbaar in uiteenlopende onderdelen van de voedingsindustrie, bijvoorbeeld bij een bakkersbedrijf, maar ook binnen de detailhandel of een slagerij. Besluit dus direct om een machine van VEMAG aan te schaffen bij onze marktplaats voor de industrie. Wij kopen machines in, om deze vervolgens te verhuren of te verkopen. De machines zijn hierdoor goedkoper dan nieuwe, maar dit ziet u zeker niet terug in de kwaliteit.

Man staat bij machine


Huur of koop een machine voor de voedingsindustrie

Bent u geïnteresseerd in de machines voor de voedingsindustrie van VEMAG? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen.