Gebruikte krattenwasser

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bij MCG Trading bieden wij u een gebruikte krattenwasser aan in een zeer nette staat. Of u deze nu wilt kopen of huren: wij zijn uw partner voor de handel en verhuur van diverse technische zaken. Bestelt u bij ons een gebuikte krattenwasser? Dan behaalt u gegarandeerd tijdswinst.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een gebruikte krattenwasser voor een brandschoon resultaat

Het schoonmaken van kratten is normaliter een tijdrovend proces. Tijd die u binnen uw onderneming ook aan andere zaken kunt besteden. Bestelt u een gebruikte krattenwasser bij ons? Dan reinigt u de kratten grondig en in een zeer hoog tempo. De kratten komen smetteloos uit de machine, waardoor deze snel hergebruikt kunnen worden. Ga voor een brandschoon resultaat in een snel tempo en bestel een gebruikte krattenwasser uit  ons assortiment.

Man staat bij machine


Neem contact met ons op bij vragen

Bij MCG Trading in Kapelle, nabij Goes, verkopen, verhuren en kopen wij materiaal in. Wij bieden u daarnaast maatwerk aan. Ben u op zoek naar verpakkingsmachines, snijmachines, een gebruikte krattenwasser, vacuümmachines of iets anders? Wij helpen u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke machine, dan gaan wij voor u op zoek. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 464 750 49 of door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl