Wanneer u werkzaam bent in de vleesindustrie, kan een gebruikte vleescutter u uitkomst bieden. Zonder dat u de hoofdprijs betaalt voor uw machines, behoudt u bij ons nog altijd de kwaliteit. Bekijk ons complete aanbod aan tweedehands machines voor de vleesindustrie en ontdek de mogelijkheden.


Een gebruikte vleescutter voor optimale voedselverwerking


Bij MCG Trading in Kapelle, nabij Goes, bieden wij u een ruim aanbod aan tweedehands machines aan voor de vleesindustrie. Zo ook de gebruikte vleescutter. Met de machines uit ons assortiment is het mogelijk om uw vlees fijn te hakken, te mengen of te malen. Naast de mogelijkheden van een gebruikte vleescutter, zoals een cutter van Stephan, koopt u bij ons ook verpakkingsmachines, transportbanden en vacuümmachines om uw productieproces compleet te maken. Zo vindt u altijd de vleesverwerkingsmachine die het beste bij uw proces past.


Koop uw machines van uitstekende kwaliteit bij ons


Zou u graag advies willen over welke gebruikte vleescutter het best past bij uw bedrijf? Of wilt u graag meer weten over de machines die wij verkopen, inkopen en verhuren, zoals ook de MULTIVAC traysealer? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op via 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.