Een vacuümmachine wordt veelal gebruikt om voedsel langer dan gebruikelijk te bewaren. Zeker wanneer u in de vleesindustrie of met andere voeding werkt, zorgt een vacuümmachine voor duurzaamheid en een snelle manier van verpakken.


Een vacuümmachine voor een langere houdbaarheid van voedsel


Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, bieden wij u een ruim assortiment met tweedehands vacuümmachines aan voor professioneel gebruik. Door de grote vacuümkamer is er ruimte voor grote hoeveelheden. Leg de vacuümzak erin, sluit de deksel en in de vacuümkamer wordt uw product vacuüm gezogen. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid van bijvoorbeeld vleeswaren en diervoeding. Bent u op zoek naar een betrouwbare vacuümmachine? Neem dan een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende machines die wij aanbieden, zoals de metaaldetectors en inpakmachines.


Verkoop ook uw gebruikte machines aan ons


Niet alleen koopt u bij ons een vacuümmachine en andere technische zaken, zoals Treif machines, ook verhuren wij deze handel en kopen wij ze in. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe machines en producten en komen dan ook graag met verkopers in contact. Heeft u vragen over onze producten of zou u graag advies willen? Bel dan met onze medewerkers via 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. Plaats een bestelling en wij zorgen dat uw bestelling in orde afgeleverd en geïnstalleerd wordt.