Wilt u uw vleesmolen graag tweedehands kopen? Bij MCG Trading in Kapelle, nabij Goes, bieden wij u een ruim assortiment aan met gebruikte vleesmolens, groentesnijders, gehaktmolens en nog veel meer. Alle machines uit ons assortiment zijn tweedehands en in uitstekende staat. Zo profiteert u van uitmuntende kwaliteit tegen een goede prijs. Ontdek snel de meest geschikte vleesmenger of gebruikte vleesmolen die wij te koop hebben staan!


Een vleesmolen van kwaliteit tweedehands aanschaffen


Wanneer u werkzaam bent in de vleesindustrie, zal u ongetwijfeld een gehaktmolen nodig hebben. Deze machine is ideaal voor het produceren van gehakt. In een handomdraai heeft u uw vlees gemalen wanneer u uit ons tweedehands assortiment een gebruikte vleesmolen bestelt. U vindt een vleesmenger bij ons niet alleen te koop aangeboden, maar ook te huur. Bovendien nemen wij deze machines ook graag van u over. Wij zijn dan ook dé marktplaats in Zeeland voor de meest uiteenlopende handel. Wij zijn vooral actief in de agrarische en voedingsindustrie, maar door onze achtergrond zijn wij ook in staat om met u mee te denken over andere industrieën. Zo bieden wij producten aan voor de volgende sectoren:

·        Diervoeding

·        Vleesindustrie

·        Bakkersbedrijf

·        Zoetwarenindustrie


Wij leveren maatwerk als u een gebruikte vleesmolen wenst


Alles wat wij bij MCG Trading verkopen, kunnen wij ook voor u passend maken. Wij leveren dan ook maatwerk als het gaat om onze machines, zoals de vleesmenger en vleescutter die te koop staan. Heeft u een gebruikte vleesmolen in ons tweedehands assortiment gezien die u graag op maat wilt hebben? Laat het ons dan weten en wij gaan direct voor u aan de slag.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden


Heeft u een tweedehands vleesmolen gezien die u graag wilt hebben? Of zijn er onduidelijkheden over onze machines en de werking ervan? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Wij voorzien u graag van advies op maat en informeren u over de meest geschikte vleesmenger die bij ons te koop staat. Bel direct naar 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl