JASA verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


JASA maakt een verpakkingsmachine die past in uw productieproces voor voedingsmiddelen. MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes in Zeeland, dient als marktplaats voor dit soort machines. Wij kopen sinds 2015 diverse machines in, om deze vervolgens in uitstekende staat te verhuren of te verkopen. U vindt onder andere een verpakkingsmachine van JASA in ons uitgebreide assortiment, maar ook diverse andere machines. Bekijk ons aanbod en bestel de machine die u zoekt.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een JASA verpakkingsmachine is zowel duurzaam als efficiënt

Een verpakkingsmachine van JASA is, net als de andere machines van dit merk, ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Deze specialisten willen met hun inpakmachine bijdragen aan een gezonder milieu, mede door plasticgebruik te verminderen en het energieverbruik te verlagen. U draagt door het gebruik van deze gebruikte verpakkingsmachine bij aan het welzijn van het milieu, maar door het lagere energieverbruik bespaart u ook kosten.

Man staat bij machine


Kies een duurzame verpakkingsoplossing

Wilt u graag een verpakkingsmachine van JASA aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u op deze manier graag meer over de mogelijkheden van deze machine en de opties om deze volledig op maat voor uw productieproces te maken.