Mado vleesmolen

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een Mado vleesmolen? Goede keus, aangezien een vleesmolen van dit merk een ware aanvulling is in uw professionele keuken. U gebruikt deze machine bijvoorbeeld om gehakt te malen, maar ook voor fijnere hakwerkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom is de machine onmisbaar in uw slagerij of retail-organisatie. Bekijk het assortiment nu bij MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Mado produceert een vleesmolen met uitstekende prestaties

Mado ontwerpt en produceert vleesverwerkingsmachines van hoogwaardige kwaliteit. Ze staan niet voor niets bekend om hun uitstekende prestaties en lange levensduur. Een vleesmolen van Mado behoudt daarom ook vaak de waarde, waardoor het een uitstekende investering is die zich op lange termijn terugbetaald. U bent bij ons ook nog eens voordeliger uit, gezien wij een tweedehands vleesmolen en andere machines voor de vleesindustrie aanbieden. Deze zijn lager geprijsd, maar zijn zeker niet minder in kwaliteit.

Man staat bij machine


Maak een slimme investering

Wilt u graag investeren in een kwalitatieve vleesmolen van Mado? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden van de machine en hoe wij deze in uw productieproces kunnen verwerken.