Banddetector voedingsindustrie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een banddetector voor de voedingsindustrie? U zit in dat geval goed bij MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes. Wij beschikken over een ruim aanbod aan metaaldetectoren omdat wij al sinds 2015 machines voor de voedingsindustrie inkopen, om deze vervolgens weer te verhuren of te verkopen. U profiteert bij ons dus van uitstekende machines tegen scherpe prijzen. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek of wij de machine aanbieden die u zoekt.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een banddetector is erg handig binnen de voedingsindustrie

Een banddetector is uitermate geschikt voor de voedingsindustrie, omdat u de producten eenvoudig door de machine transporteert door middel van de transportband. Uw producten gaan gestaag door de machine heen, waar de metaaldetector eventuele ongewenste componenten uit uw producten filtert. Een banddetector komt de snelheid van uw productieproces dus zeker ten goede. U kunt bij ons ook kiezen voor een doorval metaaldetector, deze is ook uitermate geschikt voor metaaldetectie binnen de voedingsindustrie.

Man staat bij machine


Ga voor een snelle detector

Wilt u graag een banddetector voor de voedingsindustrie aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u.