Checkweger huren

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een checkweger om te huren? MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, staat graag voor u klaar. Wij zijn dé plek voor handel en verhuur van verschillende technische zaken. Binnen ons assortiment bieden wij u tweedehands machines aan die voor verschillende toepassingen en branches binnen de voedingsindustrie bruikbaar zijn. Zo kunt u bij ons ook een checkweger van de hoogste kwaliteit huren.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een checkweger huren voor in de voedingsindustrie

Een checkweger kunt u bij ons huren voor verschillende takken binnen de voedingsindustrie. Bijvoorbeeld wanneer u een bakkersbedrijf heeft of werkt met diervoeding, maar ook als u werkzaam bent binnen de zoetwaren- of vleesindustrie staan wij voor u klaar. Wij bieden u verschillende gebruikte checkwegers aan via ons bedrijf. Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Heeft u een speciaal verzoek? Bijvoorbeeld omdat de machine die u wilt huren niet bij ons verkrijgbaar is? Laat het ons dan zeker weten. Wij houden onze ogen graag voor u open.

Man staat bij machine


Profiteer van advies op maat

Weet u nog niet zeker welk soort checkweger u wilt huren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies. U bereikt ons door te bellen naar 06 464 750 49 of een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Naast checkwegers, vindt u bij ons ook vele andere producten en machines. Denkt u bijvoorbeeld aan een verpakkingsmachine van Rühle, transportbanden of metaaldetectors van LOMA.