Doorval metaaldetector

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een doorval-systeem in een metaaldetector is erg handig in de voedingsmiddelenindustrie. U voert het product simpelweg door de metaaldetector, de metalen worden uit het product verwijderd en het uitwerpmechanisme werpt een metaalvrij product uit. Bent u geïnteresseerd in een gebruikte metaaldetector met doorval-systeem? U vindt deze bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes in Zeeland.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Ervaar het gebruiksgemak van een doorval metaaldetector

U vindt bij ons een metaaldetector met doorval-systeem van het hoogwaardige merk Mesutronic. De producten van dit merk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn zeer modern. Het merk innoveert namelijk constant, om zo de beste metaaldetectoren op de markt aan te bieden. Bent u juist op zoek naar een metaaldetector van een ander merk, zoals LOMA of LOCK? U kunt ook dan bij ons terecht, wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan metaaldetectoren voor de voedingsindustrie.

Man staat bij machine


Deel uw wensen met ons

Wilt u graag een metaaldetector met doorval-systeem aanschaffen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u, indien gewenst, van gedegen advies op maat. U koopt of huurt hierdoor altijd een geschikte detector.