FAM snijmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een FAM snijmachine is erg handig als u in de voedselindustrie werkzaam bent. Met een snijmachine van dit merk snijdt u vlees, vis, groenten en diverse andere voedselwaren heel eenvoudig en snel. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar u bespaart op den duur ook veel kosten. Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, vindt u diverse gebruikte machines voor de voedselindustrie.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een FAM snijmachine kopen of huren voor een hogere efficiëntie

Wij van MCG Trading kopen graag gebruikte machines in om deze vervolgens weer in uitstekende staat te verkopen of te verhuren. Bent u op zoek naar een FAM snijmachine voor uw bedrijf in de voedselindustrie? Dan hebben wij verschillende opties voor u. Wij bieden machines te koop aan, maar u kunt ook bij ons huren. Dit is een goede oplossing als u de machine maar voor een korte periode nodig hebt bijvoorbeeld.

Man staat bij machine


Bekijk ook onze andere machines voor de voedselindustrie

Naast een snijmachine van FAM, kunt u bijvoorbeeld ook een vleesverwerkingsmachine van Mado of Risco machines voor vleesverwerking bij ons aanschaffen. Al onze tweedehands machines zijn uiterst geschikt voor de voedsel- en agrarische industrie. Heeft u nog vragen over onze snijmachines of de andere tweedehands machinehandel uit ons assortiment? Bel dan naar 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl.