Frey vacuüm vulmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Het hoogwaardige merk Frey produceert een vacuüm vulmachine die zeker niet misstaat binnen uw productieproces. De vulmachine van Frey is in staat om producten te portioneren en deze vervolgens direct vacuüm te verpakken. U gaat hiermee dus efficiënt te werk, waardoor u uw werkzaamheden sneller kunt voltooien. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Frey is een ervaren leverancier van een vacuüm vulmachine

Frey heeft ruim 70 jaar ervaring met de productie van diverse machines die te gebruiken zijn in de voedingsmiddelenindustrie. U krijgt dan ook zeker een machine van uitstekende kwaliteit wanneer u een vacuüm vulmachine van Frey koopt. Past een vulmachine van Frey toch niet binnen uw productieproces? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan vulmachines als tweedehands machinehandel. U vindt dus vast en zeker een vacuümmachine die aan uw wensen voldoet.

Man staat bij machine


Kies voor een vacuüm verpakking

Wilt u uw producten vacuüm verpakken met een vulmachine van Frey? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl of vul het contactformulier in. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden van deze machine en hoe deze binnen uw productieproces gebruikt kan worden.