Gebruikte machines voedingsindustrie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Zou u graag gebruikte machines willen kopen die geschikt zijn voor de voedingsindustrie of de agrarische industrie? Dan heeft u bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, een ruime keus! Binnen ons assortiment bieden wij u namelijk tweedehands machines aan die voor verschillende toepassingen en branches binnen de voedingsindustrie bruikbaar zijn. Wij zorgen bovendien dat deze machines in goede staat verkeren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Gebruikte machines voor toepassingen binnen de voedingsindustrie en agrarische industrie

Bent u werkzaam binnen de vlees- of zoetwarenindustrie, heeft u een bakkersbedrijf of werkt u bijvoorbeeld met diervoeding? Voor al deze takken binnen de voedingsindustrie of agrarische industrie hebben wij gebruikte machines beschikbaar om te huren of kopen. Deze machines helpen u efficiënter en sneller te werken binnen uw organisatie. Een greep uit de tweedehands machines voor de voedingsindustrie die wij voor u beschikbaar hebben bij MCG Trading: • Rvs tankKrattenwasserMetaaldetector • Transportband • Verpakkingsmachine • Key trilgoot en doseertriller • Groentesnijder en -wasser

Man staat bij machine


Vraag ons naar de mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke gebruikte machines binnen de voedingsindustrie of agrarische industrie, dan kijken wij graag met u mee. Naast dat wij machines verkopen, kopen wij ook in en verhuren wij deze. Wij verzorgen de in- en verkoop voor uiteenlopende artikelen: van transportbanden tot geteerde palen. Wanneer u een tweedehands machine voor de voedingsindustrie bij ons aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling goed wordt verwerkt en voor u klaarstaat. Daarnaast is het mogelijk dat wij deze bij u afleveren en installeren. Heeft u speciale wensen voor maatwerk? Alles wat wij verkopen kunnen wij voor u passend maken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. Dan helpen wij u graag verder met passende tweedehands machines voor uw handel binnen de voedingsindustrie.