Gebruikte rvs tank

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Met een gebruikte rvs tank slaat u uw grondstoffen op een betrouwbare manier op. Vaak worden de tanks gebruikt in de procesindustrie om grondstoffen tussentijds op te slaan of om het product dat al gereed is te bewaren.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een gebruikte rvs tank waar u op vertrouwt

Bij MCG Trading in Kapelle, nabij Goes, bieden wij u een ruim assortiment met verschillende machines aan, zoals gebruikte rvs tanks voor de vleesindustrie, zoetwarenindustrie, bakkersbedrijven en diervoeding, maar ook metaaldetectors voor de voedselindustrie. In ons assortiment vindt u gebruikte producten die uitgebreid getest zijn op bruikbaarheid. Ons aanbod wisselt dan ook regelmatig. Wij bieden verschillende producten te koop of te huur aan en wij kopen ook machines van u in. De verschillende details zijn per gebruikte rvs tank vermeld. Zo weet u precies wat u van de tank kunt verwachten.

Man staat bij machine


Profiteer van maatwerk

Alle tweedehands machinehandel die wij verkopen, kunnen wij ook voor u passend maken. Dit biedt ons de mogelijkheid om u maatwerk te leveren. Schaft u een gebruikte rvs tank voor de voedingsindustrie bij ons aan? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling in goede orde klaarstaat. Kies ervoor om uw aankoop af te laten leveren door ons, dan zorgen wij ook voor de installatie. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Of zou u graag deskundig advies willen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl.