Groba snijmachine

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenGroba is producent van zowel een snijmachine als een kaasbloksnijder. MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, biedt machines van Groba aan binnen het assortiment. De machines van dit merk focussen zich op de voedselindustrie, in het specifiek de kaasindustrie. Alle machines worden succesvol geïntegreerd. 


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opGroba produceert een kwalitatieve snijmachine en kaasbloksnijder

Groba produceert een snijmachine en kaasbloksnijder van hoogwaardige kwaliteit. Groba beschikt over machines die uitermate geschikt zijn voor de kaasindustrie. De machines zijn in staat om plakken kaas te snijden in verschillende vormen en letters. Met deze industriële machines gaat het snijden van kaas snel en efficiënt. De automatische machines snijden grote hoeveelheden gemakkelijk in consumentenporties. Het is ook mogelijk om met een snijmachine van Weber kaas te snijden.
Snel en efficiënt werken met automatische machines

Door gebruik te maken van een automatische snijmachine of kaasbloksnijder van Groba, bent u verzekerd van efficiënt werken. Door de automatische werking is het mogelijk om vele hoeveelheden tegelijkertijd te snijden in diverse formaten en vormen. U krijgt van deze machines gegarandeerd hoogwaardig gesneden eindproducten. Daarnaast gebruiken de machines uitwisselbare messen. Schaf een industriële Urschel snijmachine aan en profiteer van veel voordeel.


Profiteer van veel voordeel door automatische industriële machines

Wilt u graag een snijmachine of kaasbloksnijder van Groba aanschaffen? U huurt en koopt een machine bij ons tegen scherpe prijzen. Wanneer u vragen heeft over een van onze machines, neemt u contact op met ons. U bereikt ons door te bellen naar +31646475049 of door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Wij helpen u uiteraard graag verder.