Handtmann machines voedingsindustrie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar Handtmann machines van hoogwaardige kwaliteit voor de voedingsindustrie? Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, bieden we diverse tweedehands machines aan van topmerken, zoals Handtmann. We kopen deze gebruikte machines eerst in en zorgen er vervolgens voor dat ze weer in uitstekende staat zijn om doorverkocht te worden tegen aantrekkelijke prijzen.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


De keuze uit diverse Handtmann machines voor de voedingsindustrie

Het Duitse merk Handtmann biedt verschillende machines aan voor de voedingsindustrie, waaronder snijmachines, vacuümmachines en weeginstallaties. Wij zorgen ervoor dat gebruikte Handtmann machines bij ons terechtkomen en weer in goede staat verkeren. Zo kunt u een machine van dit merk bij ons kopen, maar het is ook mogelijk om een tweedehands machine te huren. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen. U kunt ons gerust om advies vragen indien u dat wenst. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag aan de juiste machines.

Man staat bij machine


Kies voor maatwerk

Naast ons ruime tweedehands aanbod, bieden wij ook maatwerk aan. Wij maken uw machine graag voor u passend. Wilt u een van de Handtmann machines voor de voedingsindustrie aanschaffen of huren? Of bent u eerder op zoek naar een CFS Koppens paneerlijn? Ontdek gerust ons aanbod of neem contact met ons op via 06 464 750 49 of info@mcgtrading.nl bij vragen.