Huur een controleweger

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenHuur een efficiënte controleweger om snel en eenvoudig gewichten van producten te controleren. MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, beschikt over een dynamisch controleweegsysteem voor het zeker stellen van productgewichten binnen bijvoorbeeld de voedings- verpakkingsindustrie. 


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opHuur een controleweger voor het automatisch wegen van producten

Huur een controleweger bij ons wanneer u snel en efficiënt producten wilt wegen. Een controleweger van onze tweedehands machinehandel weegt automatisch het gewicht van alle producten. Dit biedt u zekerheid van het juiste gewicht van een product. De controleweger biedt de basis voor een uitprijssysteem. Producten met een te laag of hoog gewicht kunnen zo gemakkelijk uit het productieproces worden genomen. Ook kan een missende krat of doos zo gemakkelijk gedetecteerd worden. Naast een controleweger is het ook mogelijk om een checkweger te huren bij ons.
Schaf een controleweger aan en profiteer van veel voordeel

Wij bieden een controleweger te huur aan om gemakkelijk producten te controleren zodat deze altijd het juiste gewicht bevatten. Bent u geïnteresseerd in gebruik van deze machine? Neem contact op met ons bij vragen of wanneer u meer informatie wenst. Wij zijn te bereiken door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Ook bereikt u ons telefonisch door te bellen naar +31646475049.