Ishida machinelijn

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Ishida is een wereldwijd bekende producent van een machinelijn. Deze uitstekende machinelijnen mogen dan ook niet ontbreken in het uitgebreide assortiment van MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes. Wij zijn actief als marktplaats voor industriële machines, waardoor u bij ons vaak goede machines kunt vinden tegen scherpe prijzen. Bestel nu een machinelijn van Ishida bij ons.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Stel een Ishida machinelijn samen voor uw productieproces

Ishida innoveert constant met hun producten, zodat u als gebruiker te allen tijde profiteert van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Een bijkomend voordeel van deze machinelijn, is het feit dat deze volledig op maat te produceren en installeren is. U kiest bijvoorbeeld voor een weeglijn, een verpakkingslijn of een weeg- en verpakkingslijn. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt bij ons gegarandeerd een tweedehands transportband die aan uw wensen voldoet.

Man staat bij machine


Kies een kwalitatieve machinelijn

Bent u geïnteresseerd in een machinelijn van Ishida? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de machinelijn en hoe deze uw bedrijfsprocessen kan vereenvoudigen en versnellen.