Lock metaaldetector

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Lock produceert een metaaldetector van hoogwaardige kwaliteit. MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes, beschikt over een metaaldetector van deze producent. Wij zijn een marktplaats voor industriële machines gebruikt in met name de voedingsindustrie. U vindt bij ons dan ook een metaaldetector die zeker aan uw wensen voldoet. Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een Lock metaaldetector versnelt uw bedrijfsprocessen

Een metaaldetector van Lock is bijvoorbeeld te gebruiken als doorval detector. U voert uw producten simpelweg door de machine, waarna de ongewenste metalen eenvoudig en snel gefilterd worden. U geniet dus van een snelle oplossing, waarmee u de veiligheid van uw producten verbeterd voor de uiteindelijke consument. Indien gewenst, kunnen wij ook op zoek gaan naar een banddetector voor de voedingsindustrie, ook een ideale oplossing voor uw productieproces.

Man staat bij machine


Kies een metaaldetector die bij u past

Bent u geïnteresseerd in een metaaldetector van Lock, maar wilt u er allereerst meer over weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de machine en over ons, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een passende machine.