LOMA checkweger

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


LOMA ontwerpt en produceert een checkweger met geavanceerde technologie, waardoor er een machine ontstaat van constante kwaliteit. U gebruikt een checkweger om afwijkingen in het gewicht van uw product vast te stellen, en de machines van LOMA stellen u in staat om dit zeer secuur te doen. Bent u geïnteresseerd? MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, helpt u graag aan een kwalitatieve machine.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Controleer uw producten nauwkeurig met een LOMA checkweger

De checkweger die LOMA produceert, is modulair gemaakt. De machine is hierdoor compleet naar wens te maken, zodat deze exact past binnen uw productieproces. Een bijkomend voordeel hiervan is het feit dat uw werkzaamheden haast altijd kunnen doorgaan, aangezien de reserveonderdelen snel te leveren én eenvoudig te installeren zijn. Voldoet een checkweger van Loma niet volledig aan uw wensen? Kies dan voor een van onze andere machines, zoals een Multipond weeginstallatie of een Yamato weeginstallatie.

Man staat bij machine


Kies voor huren of kopen

U kunt een checkweger huren of kopen bij ons. Bent u geïnteresseerd in een checkweger van LOMA of een andere weeginstallatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen.