MAGURIT snijmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


MAGURIT produceert een snijmachine die niet mag ontbreken in uw detailhandel of professionele keuken. U koopt deze machine bij MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes. Wij zijn actief als marktplaats voor gebruikte machines voor de voedingsindustrie en bieden al jaren kwalitatieve machines aan tegen een scherpe prijs. U denkt hierbij aan een snijmachine van MAGURIT, maar ook aan diverse andere machines van hoogwaardige kwaliteit.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een MAGURIT snijmachine snijdt producten perfect op maat

Een snijmachine van MAGURIT stelt u in staat om diverse producten, zoals vlees, kaas of brood, in exact het formaat en de vorm te snijden die u voor ogen hebt. De machine onderscheidt zich van vergelijkbare machines door de hoge mate van personalisering die mogelijk is. U plaatst simpelweg een ander mes of snijgereedschap in de machine, en u bent in staat om een product vorm te geven zoals u dat wilt. Bent u op zoek naar een andere machine? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een FAM-snijmachine of een snijmachine van Urschel.

Man staat bij machine


Snij voortaan op maat

Bent u geïnteresseerd in een snijmachine van MAGURIT? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen.