Metaaldetector Loma

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Wilt u graag een metaaldetector van LOMA aanschaffen? MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes, biedt metaaldetectoren aan voor gebruik in diverse industrieën, waaronder de food-industrie. Deze machines kopen wij op, om ze vervolgens te verkopen of te verhuren. Wij zorgen ervoor dat deze machines voldoen aan hoogste eisen qua kwaliteit, waardoor u te allen tijde een goedwerkende metaaldetector van LOMA koopt of huurt.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een metaaldetector van LOMA is een van de beste op de markt

LOMA bestaat sinds 1969 en heeft daardoor ruime ervaring met de productie van een kwalitatieve metaaldetector. Deze specialisten ontwikkelen hun producten constant, voornamelijk door te luisteren naar de feedback van hun klanten. De metaaldetectoren van dit merk hebben hierdoor een goede metaaldetectiegevoeligheid en zijn daarnaast eenvoudig te installeren, te gebruiken en te reinigen. Het zijn dan ook de ideale metaaldetectoren voor uw productieproces. Wij bieden daarnaast metaaldetectoren van andere hoogwaardige merken aan die niet misstaan in uw productieproces, waaronder:

Man staat bij machine


Huur of koop deze machines

Bent u geïnteresseerd in een metaaldetector van LOMA of een andere metaaldetector voor in de voedingsindustrie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot verhuur en koop.