Metaaldetector Mesutronic

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een metaaldetector van Mesutronic? Logisch, aangezien een metaaldetector van dit hoogwaardige merk al jarenlang bekend staat als een van de beste op de markt. Mesutronic produceert al meer dan twintig jaar innovatieve technologie voor verschillende toepassingen, zodat u eenvoudig en snel ongewenste metalen uit uw productieproces kan verwijderen. De metaaldetector van Mesutronic is onder andere te gebruiken in de voedingsindustrie.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Laat een metaaldetector van Mesutronic installeren op locatie

MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes, is actief als marktplaats voor diverse industriële toepassingen. U denkt hierbij uiteraard aan een metaaldetector van Mesutronic, maar ook aan metaaldetectoren van andere merken, zoals:

Deze metaaldetectoren zijn geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, om eventuele metalen te verwijderen tijdens de productie. Wij bieden deze metaaldetectoren gebruikt aan, aangezien wij deze aankopen en vervolgens verkopen of verhuren. Uiteraard zorgen we ervoor dat de machine die u koopt uitstekend werkt en voldoet aan alle richtlijnen. Wij voeren namelijk een uitgebreide kwaliteitscontrole uit bij iedere machine die wij aankopen. Indien u geïnteresseerd bent in een machine, plaatsen wij deze graag bij u op locatie en maken wij deze volledig op maat. De machine is hierdoor direct klaar voor gebruik.

Man staat bij machine


Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een metaaldetector van Mesutronic? Neem dan contact met ons op via +31646475049 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.