Metaaldetector Safeline

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Met een metaaldetector van Safeline ontdekt u de kleinste metaalverontreinigingen tijdens industriële verwerking van uw food en non-food producten. Ga snel en nauwkeurig te werk met een gebruiksvriendelijke metaaldetector waar u op vertrouwt. Bekijk ons assortiment en koop of huur uw technische benodigdheden bij ons.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


De gebruikte metaaldetector van Safeline voor efficiëntie en consistente prestaties

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan gebruikte machines en technische apparatuur. Zo ook de metaaldetector van Safeline. Deze industriële metaaldetector is zeer geschikt voor wanneer u werkzaam bent in de voedingsindustrie of een verwerkings- en verpakkingsbedrijf runt. Installeer de metaaldetector op transportbandsystemen en detecteer metaal op effectieve wijze. Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, koopt of huurt u uw metaaldetector van Safeline in standaardinstellingen of geheel op maat. Wij leveren uw technische apparatuur dan ook precies zoals u het wilt. Zo ontvangt u een volledig automatische productinspectie in uw industrie waar u op vertrouwt.

Man staat bij machine


Vraag ons naar de mogelijkheden

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden over de metaaldetector van Safeline? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op via 06 464 750 49 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. Bekijk ons complete aanbod en koop of huur uw technische apparatuur bij ons, zoals een checkweger of een Multipond weeginstallatie. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe producten en komen graag in contact met verkopers.