MULTIVAC traysealer

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


MULTIVAC is een toonaangevende producent van een kwalitatieve traysealer waarmee u diverse producten hygiënisch, snel en efficiënt kunt verpakken. De machines van dit merk zijn betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen. In combinatie met de modulaire bouwwijze, waardoor deze machine exact voldoet aan uw wensen, is dit de ideale traysealer voor uw productieproces. MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, biedt onder andere een traysealer van MULTIVAC aan. Ontdek de mogelijkheden direct.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een MULTIVAC traysealer maakt optimaal gebruik van materialen

Een traysealer van MULTIVAC is erop gericht zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de beschikbare materialen. Het slimme systeem gebruikt de folie zo efficiënt mogelijk, zodat u zo weinig mogelijk afval produceert. Hierdoor gaat er zo min mogelijk materiaal verloren, waardoor u minder kosten hoeft te maken. Klinkt een verpakkingsmachine van MULTIVAC u als muziek in de oren, of bent u geïnteresseerd in een traysealer van een ander merk, zoals SEALPAC? Schaf deze dan direct aan bij MCG Trading.

Man staat bij machine


Ga voor een efficiënte verpakking

Wilt u tot aankoop of huur van een traysealer overgaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049 of door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de hoge verpakkingskwaliteit van deze machines.