Riemdetector voor de voedingsindustrie

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoeken



Bij MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, kunt u terecht voor een riemdetector voor de voedingsindustrie. Wij specialiseren ons in de in- en verkoop van metaaldetectie in de voedingsindustrie. Naast dat wij tweedehands producten aanbieden, maken wij producten op maat zodat u altijd een geschikt product heeft. 


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op



Een goede kwaliteit riemdetector voor de voedingsindustrie

Een riemdetector is een handig product voor de voedingsindustrie. Dit product gebruiken we om metaalverontreinigingen op te sporen die tijdens de productie per ongeluk in producten terechtkomen. Metaaldetectie in de voedingsindustrie is belangrijk zodat de kwaliteit niet belemmerd wordt. Naast dat wij voor de voedingsindustrie een riemdetector aanbieden, vindt u bij ons ook een bandetector voor de voedingsindustrie. Op deze manier worden producten eenvoudig getransporteerd. Zowel een riemdetector als een banddetector zijn uitermate geschikt in de voedingsindustrie. 




Maak gebruik van een handige riemdetector

Wilt u graag een riemdetector gebruiken voor in de voedingsindustrie? Wij bieden als tweedehands handel voor machines verschillende mogelijkheden. Om dit te bespreken neemt u contact op met ons. Dit is telefonisch mogelijk door te bellen naar +31646475049. Daarnaast bereikt u ons ook door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie zodat u een weloverwogen keuze maakt.