Risco machines vleesverwerking

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Het Italiaanse merk Risco biedt diverse machines aan op het gebied van vleesverwerking. Deze machines helpen bedrijven in de voedingsindustrie met onder andere het verpompen van voedsel. Van vlees tot kaas; de machines van dit merk zijn geschikt voor vele toepassingen op het gebied van voedsel. Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, bieden we diverse tweedehands Risco machines aan voor het verwerken van vlees.



Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Met onze tweedehands Risco machines wordt vleesverwerking wel erg eenvoudig

Met de machines van Risco, zoals de paddelmenger, wordt vleesverwerking een stuk eenvoudiger. Wij kopen diverse machines van dit merk in en zorgen ervoor dat ze weer in goede staat verkeren. Zo koopt u bij ons altijd een machine van topkwaliteit die nog lange tijd meegaat. Ook is het mogelijk om een machine van Risco of een ander merk bij ons te huren. Daarnaast bieden we eventueel maatwerk aan. Wij maken een machine graag passend voor u.

Man staat bij machine


Vraag ons gerust om advies

Wilt u graag advies ontvangen van onze experts voordat u Risco machines voor vleesverwerking bij ons gaat kopen of huren? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u graag verder. Zo kunnen we u ook adviseren om voor een andere machine te kiezen, bijvoorbeeld een Lock metaaldetector of andere machines op het gebied metaaldetectie voor de voedingsindustrie. Stel gerust al uw vragen via 06 464 750 49 of info@mcgtrading.nl.