Rühle verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Met een tweedehands Rühle verpakkingsmachine van MCG Trading bespaart u gegarandeerd veel tijd en geld. Deze machines zijn uiterst efficiënt en zijn dus zeker de investering waard. Ons bedrijf uit Kapelle, nabij Goes, biedt diverse gebruikte machines aan voor de voedingsindustrie, waaronder machines van het merk Rühle. U kunt bij ons bedrijf zowel machines kopen als huren.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Ga efficiënter te werk met een Rühle verpakkingsmachine

Een verpakkingsmachine, bijvoorbeeld van het merk Rühle, biedt veel voordelen. Niet alleen gaat u hiermee veel sneller te werk, u kunt de machine ook combineren met andere machines voor de voedingsindustrie. Denk bijvoorbeeld aan een banddetector of een machinelijn van Ishida. Zo haalt u het meeste uit uw productieproces. Heeft u advies nodig over welke machines het best passen bij uw bedrijf? Wij helpen u graag verder met onze expertise op het gebied van rvs machines voor de voedings- en agrarische industrie.

Man staat bij machine


Huur of koop een machine op maat

Naast dat wij diverse tweedehands machines verkopen of verhuren, bieden we ook maatwerk aan. Wij maken uw Rühle verpakkingsmachine graag passend voor u. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in het assortiment. U kunt ook contact opnemen bij vragen via 06 464 750 49 of info@mcgtrading.nl.