TREIF machines voedingsindustrie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


TREIF is een Duits merk met een ruim assortiment aan machines voor de voedingsindustrie. Zij produceren voornamelijk snijmachines voor diverse toepassingen, waaronder vlees, kaas, groenten en brood. Wilt u een dergelijke snijmachine van dit Duitse merk aanschaffen, maar besparen op de kosten? Kies dan voor een gebruikte machine van MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Diverse tweedehands TREIF machines voor de voedingsindustrie huren of kopen

Wij kopen verschillende gebruikte machines in om deze vervolgens weer in uitstekende staat te verkopen. Zo komt u dus eenvoudig van uw TREIF machines af of koopt u deze snijmachines voor de voedingsindustrie voor een goede prijs in. Bent u juist op zoek naar een tijdelijke oplossing? Het is ook mogelijk een TREIF machine te huren bij MCG Trading. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen. Ook als u andere machines wilt huren of kopen, zoals een SEALPAC verpakkingsmachine of een Stephan vleesverwerkingsmachine, kunt u bij ons terecht.

Man staat bij machine


Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd om tweedehands TREIF machines voor de voedingsindustrie bij ons te huren of te kopen? Bekijk ons aanbod online of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien uw bedrijf in de voedingsindustrie graag van de juiste machines en producten. U belt ons via 06 464 750 49 of stuurt een e-mail naar info@mcgtrading.nl.