Yamato weeginstallatie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een Yamato weeginstallatie? U vindt deze tegen een scherpe prijs bij MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes in Zeeland. Wij handelen namelijk in tweedehands machines voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Deze kopen wij in, om vervolgens te verhuren of te verkopen. U weet zeker dat u bij ons een kwalitatieve machine krijgt, aangezien wij deze exact op maat maken voor uw productieproces. Ontdek de mogelijkheden nu.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Yamato maakt een weeginstallatie die perfect is afgestemd op uw wensen

Een weeginstallatie van Yamato is exact af te stemmen op uw wensen en uw productieproces. De verschillende componenten van de machine zijn perfect op elkaar afgestemd, wat niet enkel goede personaliseringsmogelijkheden biedt, maar ook nog eens de veiligheid ten goede komt. U profiteert daarnaast van eenvoudige bediening van de weeginstallatie. Voldoet een weeginstallatie van een Yamato niet aan uw eisen? Wij bieden ook een Multipond weeginstallatie of een Loma checkweger aan, die eventueel beter aan uw wensen voldoen.

Man staat bij machine


Bespreek de personaliseringsmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een weeginstallatie van Yamato? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag van u, dus bel gerust naar +31646475049, stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl of vul het contactformulier in.