Stephan cutter

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


De hoogwaardige fabrikant Stephan produceert een cutter die vast en zeker goed past binnen uw productieproces. MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, is al jarenlang actief als marktplaats voor de food-industrie, waardoor wij al vele machines hebben ingekocht, verkocht en verhuurd. U vindt bij ons dan ook vast en zeker een geschikte machine die volledig aan uw wensen voldoet. Ontdek ons ruime assortiment direct.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Stephan maakt een cutter die beter is dan vergelijkbare machines

Een vleesverwerkingsmachine van Stephan voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarnaast in te zetten voor diverse bewerkingen. De cutter van Stephan is bijvoorbeeld niet alleen in te zetten om te snijden, maar ook om intensief én langzaam te mengen, om te masseren en om te marineren. De meeste vergelijkbare machines zijn enkel te gebruiken om te snijden, waardoor de cutter van dit merk zich onderscheidt door de veelzijdigheid. De machines van Stephan zijn de investering dan ook meer dan waard.

Man staat bij machine


Kies een veelzijdige machine

Een cutter van Stephan is enorm veelzijdig. Het is echter mogelijk dat u op zoek bent naar een andere machine, zoals een vleesmolen van Mado. U kunt ook dan bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen.