Verpakkingsmachine huren

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Wilt u een verpakkingsmachine huren? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes in Zeeland. Wij zijn een marktplaats voor technische producten in de voedingsindustrie, vandaar dat u bij ons een tweedehands verpakkingsmachine kunt huren of kopen. U bent hierdoor goedkoper uit dan wanneer u een nieuw model koopt, maar levert zeker niet in op kwaliteit.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een verpakkingsmachine huren van diverse hoogstaande merken

U kunt een verpakkingsmachine huren van uiteenlopende merken om uw materialen op een veilige, hygiënische en efficiënte manier te verpakken. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een machine van merken als:

De verschillende merken in ons assortiment hebben ieder onderscheidende kenmerken, waardoor een merk wellicht beter bij uw toepassing past dan een ander. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan gebruiksgemak of duurzaamheid. Wij vertellen u graag meer over de verschillen.

Man staat bij machine


Probeer een machine uit

Bent u geïnteresseerd in een verpakkingsmachine, maar wilt u deze eerst huren om te ontdekken of deze goed bij uw wensen aansluit? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden tot verhuur. U bereikt ons door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u.