Conpax snijmachine

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenConpax is een merk dat een snijmachine produceert voor het inpakken van voedingsproducten. Zij zijn altijd op zoek naar innovatieve maatwerk verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Op basis hiervan is dan ook de kwalitatieve snijmachine ontwikkeld.


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opConpax produceert een kwalitatieve snijmachine

Conpax is een totaalleverancier voor snijmachines en verpakkingsmachines. U vindt de snijmachine bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes. Met een snijmachine is het mogelijk om snel en efficiënt producten te snijden in diverse vormen, dit geldt ook voor de MAGURIT-snijmachine. Alle producten die wij bieden van verschillende merken beschikken over unieke eigenschappen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons is het mogelijk om de snijmachine van Conpax te huren zodat u zeker bent dat de machine past bij uw productieproces. Daarnaast bieden wij ook andere merken aan, zoals een FAM-snijmachine. Bij ons profiteert u altijd van kwalitatieve snijmachines tegenover een eerlijke prijs.
Profiteer van een snijmachine van uitstekende kwaliteit

Een machine van Conpax biedt vele mogelijkheden. Wilt u deze machine of een van onze andere machines huren? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar +31646475049. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Wij helpen u graag verder.