Inpakmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een kwalitatieve inpakmachine koopt u tegen een scherpe prijs bij MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes. Wij zijn sinds 2015 actief als marktplaats voor allerlei machines in de voedingsindustrie. Als marktplaats kopen wij deze machines in, om deze vervolgens te verkopen of te verhuren. U vindt bij ons dus vast en zeker een inpakmachine die aan uw wensen voldoet, en dat tegen een scherpe prijs. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan machines direct.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een inpakmachine van uiteenlopende merken voor uw productieproces

Wij beschikken over een ruime collectie aan inpakmachines van diverse hoogstaande merken. U denkt hierbij aan gebruikte verpakkingsmachines van:

Deze machines zijn stuk voor stuk kwalitatief goed, maar hebben ieder andere onderscheidende eigenschappen. Een van deze machines zal dan ook zeker goed binnen uw productieproces passen. Onze deskundige medewerkers adviseren u hier graag over, dus stel uw vragen gerust aan ons.

Man staat bij machine


Kies een passende machine

Indien u geïnteresseerd bent in een inpakmachine, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tot huur of koop van een geschikte machine voor uw doeleinden.