Kolbe voedingsindustrie

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenDe hoogwaardige producten van het kwaliteitsmerk Kolbe zijn een aanrader voor ieder bedrijf in de voedingsindustrie. Verwerkt u vlees binnen uw bedrijf? Dan helpen de machines van Kolbe u bij deze vleesverwerking. U heeft bij MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, de keuze uit diverse vleesverwerkingsmachines. Dit kan een eenvoudige gehaktmolen van hoge kwaliteit zijn, maar ook het dynamische systeem van Kolbe is een uitkomst voor veel bedrijven in de voedingsindustrie, voor de separatie van uw producten in porties. Bij veel van deze bedrijven is er dan ook een Kolbe vleesmolen, gehaktmolen, of andere machines voor de vleesverwerking te vinden. Ook het Kolbe dynamische separatie systeem is bij steeds meer bedrijven terug te vinden. 


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opKolbe is uw partner in de voedingsindustrie

Veel bedrijven in de voedingsindustrie maken gebruiken van de systemen van Kolbe. Dat is ook niet zo vreemd. De vleesverwerkingssystemen van dit hoogwaardige merk zijn namelijk eenvoudig in gebruik, werken erg goed én gaan lang mee. Ook maakt dit merk gebruik van innovatieve systemen, zoals het Kolbe dynamische separatie systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw vleesproducten snel en op een hygiënische manier in kant-en-klare porties worden verdeeld. Vervolgens kunt u deze porties snel en hygiënisch verpakken in een stevige verpakking. Dit doet u met een verpakkingsmachine, die u ook bij MCG Trading vindt. Bij ons vindt u verpakkingsmachines van hoogwaardige merken, zoals:

·         SEALPAC

·         Multivac

·         JASA

Het Kolbe dynamische separatie systeem heeft een interne weegschaal om op een secure manier uw vleesproducten af te wegen, maar als u bijvoorbeeld gebruikmaakt van de Kolbe gehaktmolen, de Kolbe vleesmolen of andere machines voor de voedingsindustrie, dan kan het handig zijn om gebruik te maken van een checkweger of andere weeginstallatie. Deze vindt u ook in ons ruime aanbod, van goede merken als Ishida, Loma en Yamato. Kolbe machines zijn een aanrader voor ieder bedrijf in de voedingsindustrie

Met de machines van Kolbe en onze vleesverwerkingsmachines van andere merken, is ieder bedrijf in de vleesverwerking geholpen. Dankzij onze machines kunt u namelijk veel processen bij het produceren van uw producten (deels) automatiseren, wat u veel tijd scheelt. Ook bespaart u op uw personeelskosten, omdat u minder mankrachten nodig heeft. Het aanschaffen van de Kolbe vleesmolen, gehaktmolen of andere machines in de voedingsindustrie is dus om meerdere redenen aan te raden. Wij voorzien u hierbij uiteraard graag van persoonlijk advies bij de aankoop van machines.