Koppens paneerlijn

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


De CFS Koppens paneerlijn is een paneermachine die door veel bedrijven in de voedselindustrie gebruikt wordt. Met deze machine bespaart u veel tijd en dus op den duur ook veel geld. Wilt u deze machine kopen? Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, bieden we tweedehands paneerlijnen en andere machines aan voor de voedselindustrie.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Zorg voor de juiste coating met de CFS Koppens paneerlijn

Met de CFS Koppens paneerlijn zorgt u voor de juiste coating van uw producten. Het product ziet er niet alleen aantrekkelijker uit, maar weegt ook meer. Wij begrijpen ook dat een dergelijke machine een flinke investering is. Daarom kopen wij deze paneermachines in en verkopen we ze in uitstekende staat voor een goede prijs aan bedrijven in de voedingsindustrie. Wilt u liever een paneermachine of bijvoorbeeld een verpakkingsmachine huren als tijdelijke oplossing? Ook dan hebben wij een ruim aanbod voor u beschikbaar.

Man staat bij machine


Ontdek ons aanbod aan machines voor de voedingsindustrie

Wij hebben diverse gebruikte machines ingekocht, waaronder de CFS Koppens paneerlijn. Daarnaast vindt u bij ons ook andere machines voor de voedsel- of agrarische industrie. Denk bijvoorbeeld aan een LOMA checkweger. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06 464 750 49 of info@mcgtrading.nl. Wij helpen u graag verder.