MULTIPOND weeginstallatie

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een MULTIPOND weeginstallatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een MULTIPOND multihead weger van uitstekende kwaliteit? Bekijk dan het tweedehands aanbod van MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes. Wij kopen diverse gebruikte machines van MULTIPOND in en verkopen deze weer in uitstekende staat. Heeft u maar een tijdelijke oplossing en wilt u een MULTIPOND weeginstallatie liever huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


De kwalitatief hoogwaardige MULTIPOND weeginstallatie voor de voedingsindustrie

MULTIPOND is een Duits merk met veel ervaring in het produceren van industriële weegtechniek van hoogwaardige kwaliteit. Zo is ook de MULTIPOND multihead weger een kwalitatieve oplossing voor de voedselindustrie. Met deze machine weegt en scheidt u heel eenvoudig de juiste hoeveelheden van het voedsel dat vervolgens verpakt gaat worden met bijvoorbeeld een CFS verpakkingsmachine, die u ook bij MCG Trading kunt huren of kopen. Heeft u een gebruikte MULTIPOND multihead weger of weeginstallatie waar u vanaf wilt? Dan kopen wij deze ook graag in. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verkopers met gebruikte machines voor de voedselindustrie.

Man staat bij machine


Koop of huur een machine tegen een aantrekkelijke prijs

Bij ons koopt of huurt u een tweedehands machine tegen een aantrekkelijke prijs. Of u nu op zoek bent naar een MULTIPOND multihead weger of een weeginstallatie van Yamato of een ander merk; wij helpen u graag aan de juiste machines voor uw bedrijf. U bekijkt ons aanbod eenvoudig online of neemt contact met ons op om uw wensen te bespreken. Hiervoor belt u naar 06 464 750 49 of stuurt u een e-mail naar info@mcgtrading.nl.