MULTIVAC verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een MULTIVAC verpakkingsmachine stelt u in staat om uw producten beter en sneller te verpakken en te verwerken. MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmachines aan, waaronder een MULTIVAC verpakkingsmachine. Deze machines zijn aan uw productieproces toe te voegen dankzij de modulaire bouwwijze, waardoor deze eenvoudig aan uw wensen zijn aan te passen. Bespreek de mogelijkheden met ons.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


MULTIVAC maakt een verpakkingsmachine die eenvoudig te bedienen is

Een verpakkingsmachine van MULTIVAC onderscheidt zich van vergelijkbare machines, zoals een verpakkingsmachine van SEALPAC of een machine van JASA, door een simpele en veilige bediening, grote flexibiliteit en rendabiliteit. De specialisten van MULTIVAC innoveren daarnaast continu, zodat uw nieuwe verpakkingsmachine te allen tijde voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen. U bent dus in staat om uw voedingsmiddelen efficiënt en hygiënisch te verpakken met een traysealer van MULTIVAC of een andere machine van dit hoogwaardige merk.

Man staat bij machine


Kies voor een passende verpakkingsmachine

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van onze machines voor in de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een verpakkingsmachine en de aankoop hiervan.