SEALPAC traysealer

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een kwalitatieve SEALPAC traysealer? MCG Trading is actief als marktplaats voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie vanuit Kapelle, in de buurt van Goes. Wij kopen sinds 2015 uiteenlopende machines in, om deze vervolgens te verkopen of verhuren. U vindt in ons uitgebreide assortiment dus machines van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ontdek het aanbod nu.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Automatisch verpakken met een SEALPAC traysealer

U gebruikt een SEALPAC traysealer om automatisch levensmiddelen te verpakken. Het doel van deze machine is om voedingsmiddelen efficiënt en praktisch te verpakken om de houdbaarheid van de producten te verbeteren. De machines zijn ingericht om zo gebruiksvriendelijk en kwalitatief mogelijk te zijn. Een traysealer van SEALPAC biedt hierdoor een hoog rendement door minimale uitval. Sluit een machine van SEALPAC niet helemaal aan bij uw wensen? Dan kunt u ook een verpakkingsmachine huren of kopen van een ander merk, zoals een traysealer van MULTIVAC.

Man staat bij machine


Verpak uw producten efficiënt en snel

Wilt u voedingsmiddelen efficiënt en hygiënisch verpakken? Besluit dan om een SEALPAC traysealer te kopen bij ons. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.