SEALPAC verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een SEALPAC verpakkingsmachine is een machine van uitstekende kwaliteit. Het bedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve machines. MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, beschikt over machines van dit bekende merk. Wij kopen deze op, herstellen ze tot originele én goedwerkende staat en verkopen of verhuren deze vervolgens. Bent u geïnteresseerd? Lees dan zeker verder.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


SEALPAC produceert een kwalitatieve verpakkingsmachine

U denkt bij een verpakkingsmachine van SEALPAC bijvoorbeeld aan een traysealer. Indien u besluit om een verpakkingsmachine van dit hoogwaardige merk aan te schaffen, ontvangt u te allen tijde een kwalitatieve machine. Het bedrijf produceert namelijk met het oog op topkwaliteit. Iedere machine die hun fabriek verlaat, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het grote voordeel van de machines van dit merk, is het feit dat deze naar wens aan te passen en te personaliseren zijn. De machine past dus uitstekend binnen uw productieproces.

Man staat bij machine


Verpak uw producten veilig en snel

U verpakt uw producten op efficiënte en effectieve wijze met een verpakkingsmachine van SEALPAC. U kunt deze, net als een verpakkingsmachine van MULTIVAC of een machine van JASA, kopen of huren bij ons. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +316 464 750 49, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. U stelt op deze manier ook eventuele vragen over ons.