Stephan vleesverwerkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Bent u op zoek naar een Stephan vleesverwerkingsmachine? MCG Trading uit Kapelle, niet ver van Goes in Zeeland, beschikt over diverse machines van deze fabrikant. Wij kopen deze namelijk in, om de machines vervolgens te verkopen of te verhuren. Als ervaren marktplaats voor machines gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, weten wij u als geen ander te adviseren over de geschikte machine. Neem dus gerust contact met ons op.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Gebruik een Stephan vleesverwerkingsmachine voor diverse doeleinden

Een vleesverwerkingsmachine van Stephan, zoals een cutter, is voor diverse doeleinden te gebruiken. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan het snijden van vlees, maar ook aan het mengen, emulgeren of kneden. De machines voor de vleesindustrie zijn dus op meerdere manieren inzetbaar en ook nog eens eenvoudig te bedienen. Een vleesverwerkingsmachine van Stephan mag dan ook niet ontbreken binnen uw productieproces. Het is niet voor niets dat wij al veel van deze kwalitatieve machines hebben verkocht.

Man staat bij machine


Kies een multi-inzetbare machine

Wilt u de verschillende mogelijkheden van een vleesverwerkingsmachine van Stephan graag zelf ontdekken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot aankoop of huur van deze machine.