Tweedehands machinehandel

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenMCG Trading is de juiste plek voor tweedehands machinehandel en de verhuur van allerlei technische zaken in regio Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van rvs machines voor de voedsel- en agrarische industrie. Ons bedrijf uit Kapelle is altijd op zoek naar nieuwe producten en komen graag in contact met verkopers. Neem voor vragen over onze producten of diensten direct contact met ons op!


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opEen tweedehands machinehandel

Als verkoop- en inkoophandelaar doen meer dan alleen het verkopen van producten. Wij kopen ook in en verhuren materiaal. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk bieden. Wij zijn vooral actief in de food industrie en kopen verschillende soorten tweedehands machinehandel in deze sector om het vervolgens weer in goede staat te verkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook een verpakkingsmachine huren, net als vele andere producten. Wij adviseren u graag en kijken samen naar de beste machines voor uw toepassing. Bekijk onze actuele voorraad

Of u nu tweedehands machinehandel wilt kopen of juist wilt verkopen, bij ons kunt u uitstekend terecht. Ook als u tweedehands machinehandel wilt huren, hebben wij een ruime voorraad voor u beschikbaar. Dit is bijvoorbeeld handig als u een rvs machine tijdelijk nodig hebt of nog geen grote aankoop wil of kan doen. Neem contact met ons op als u onze hulp wilt inschakelen. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies.