Verticale verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Een verticale verpakkingsmachine is ideaal wanneer u ongelijkmatige producten, zoals koffie, thee, rijst of poeders, dient te verpakken. De verticale beweging die de artikelen maken om de verpakking te vullen, is de naamgever van deze machines. MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes in Zeeland, biedt een uitgebreid assortiment aan verticale verpakkingsmachines aan, waardoor u er gegarandeerd een kan vinden die aan uw wensen voldoet. Ontdek onze collectie nu.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Een verticale verpakkingsmachine van diverse hoogwaardige merken

Een verticale verpakkingsmachine is onmisbaar binnen uw productieproces, aangezien het u in staat stelt om producten op een efficiënte manier te verpakken, zonder onnodig verlies van materiaal. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten inpakmachines, waarvan er vast en zeker een aan uw wensen voldoet en uitstekend past binnen uw productieproces. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

Man staat bij machine


Huur of koop een verpakkingsmachine

U kunt bij ons een verticale verpakkingsmachine huren of kopen. Indien u besluit te huren, kunt u ervaren of de gekozen verpakkingsmachine écht aan uw wensen voldoet, om deze vervolgens aan te schaffen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049 of stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl. Wij horen graag van u.