Elpress krattenwasser

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenElpress produceert een krattenwasser die is geconstrueerd uit solide en roestvaste platen. De profielen zijn geplaatst op verstelbare baten, waardoor het makkelijk te bewegen is. MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, produceert krattenwassers van hoogwaardige kwaliteit tegenover een scherpe prijs. 


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opElpress produceert een uitstekende kwaliteit krattenwasser

Elpress beschikt over een krattenwasser van hoogwaardige kwaliteit waarmee veel mogelijk is. De wastunnel is voorzien van vleugeldieren. Wanneer er een deur opengaat tijdens het reinigen, stopt het apparaat met reinigen. Er passen verschillende afmetingen in de krattenwasser. Naast de krattenwasser van Elpress, bieden wij onder andere ook krattenwassers van Numafa. Het gebruik van krattenwassers is energiezuinig en kan gemakkelijk bediend worden door één persoon. Door gebruik te maken van Elpress krattenwassers profiteert u van makkelijk te verstellen click-nozzles. Huur een krattenwasser van Rhima of vele andere merken bij ons.
Gebruik een krattenwasser voor veel voordeel

Binnen ons assortiment vindt u een krattenwasser van verschillende merken, zoals Elpress. Heeft u interesse in deze machine? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar +31646475049. Daarnaast bereikt u ons ook door te e-mailen naar info@mcgtrading.nl. Wij vertellen u graag meer over onze machines zodat u een weloverwogen beslissing neemt.