Numafa krattenwasser

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenNumafa is een producent van een kwalitatieve krattenwasser die geschikt is voor verschillende type kratten. Bij MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, bieden we verschillende soorten machines van uitstekende kwaliteit van diverse merken. Elk merk heeft specifieke en unieke eigenschappen waardoor er altijd wel een geschikte krattenwasser voor u tussen zit.


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opNumafa produceert een uitstekende kwaliteit krattenwasser

Numafa produceert een krattenwasser geschikt voor verschillende soorten kratten. Zij bieden krattenwassers voor zowel lichte, middelzware, als zware vervuiling. Afhankelijk van de industrie en aard van de vervuiling is het mogelijk extra componenten toe te voegen. Bij ons vindt u ook bijvoorbeeld krattenwassers van Elpress. Het gebruik van een krattenwasser resulteert in het snel en efficiënt werken. Dit komt doordat de machines automatisch werken. Naast dat wij producten verhuren en verkopen van Numafa, bieden wij ook krattenwassers van Rhima. Gebruik een krattenwasser en verwerk grote hoeveelheden tegelijkertijd. 
Vraag naar alle mogelijkheden

Binnen ons assortiment vindt u onder andere een krattenwasser van Numafa. Wilt u graag een krattenwasser huren of kopen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons snel en eenvoudig door te e-mailen naar info@mcgtrading.nl of te bellen naar +31646475049.