Rhima vaatwasser

✓ Snel schakelen

✓ Wij bieden gebruikte machines aan

✓ Specifieke machines opzoekenRhima is producent van zowel een vaatwasser als een krattenwasser. Door gebruik te maken van de producten van dit merk bent u verzekerd van een snel en efficiënt productieproces. Zij beschikken enkel over professioneel afwasapparatuur voor elk soort productieproces in onder andere de keuken en de horeca. De producten van Rhima beschikken over unieke producteigenschappen. Op deze manier vindt u altijd de geschikte machine.


Heb je vragen over onze producten?


Neem contact opRhima produceert een efficiënte vaatwasser en krattenwasser

Rhima is een gespecialiseerde producent die machines als een vaatwasser en krattenwasser produceert. Zij maken kwalitatieve machines en industriële systemen. Dit merk is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw industriële proces door middel van snelle en efficiënte machines. De machines van Rhima onderscheiden zich door de veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de machines net zoals de krattenwasser van Elpress energiezuinig. 
Veelzijdige machines met grote hoeveelheden

Rhima produceert naast een vaatwasser ook een veelzijdige krattenwasser. Het voordeel van deze machines is dat ze alle soorten en maten kratten tegelijk reinigen. Deze machines zijn automatisch, zeer krachtig en tegelijkertijd energiezuinig. Zij bieden machines voor kratten, maar ook een machine waar u andere materialen mee reinigt. Naast dat wij machines van Rhima produceren, bieden wij ook bijvoorbeeld krattenwassers van Numafa aan.

Schakel kwalitatieve machines in voor een efficiënte werking

Wij bieden een assortiment aan met een vaatwasser en krattenwasser van het merk Rhima. Dit merk brengt een aantal voordelen met zich mee. Bent u geïnteresseerd in machines van dit merk of een van onze andere merken? Neem contact op met MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes, voor meer informatie. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Ook is het mogelijk ons telefonisch te bereiken door te bellen naar +31646475049.