Mado vleesverwerkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Mado ontwerpt en produceert al ruim vijftig jaar een vleesverwerkingsmachine die voldoet aan de hoge eisen die professionals in de industrie aan deze machine stellen. Deze machines worden goed gewaardeerd door de uitstekende prestaties, goede kwaliteit en blijvende waarde. Hierdoor is een vleesverwerkingsmachine van Mado dan ook uitermate geschikt om tweedehands aan te schaffen bij MCG Trading uit Kapelle, in de buurt van Goes.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Kies een geschikte Mado vleesverwerkingsmachine uit ons uitgebreide assortiment

Dankzij onze jarenlange ervaring als marktplaats voor industriële machines, beschikken wij over een ruime collectie aan vleesverwerkingsmachines. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een vleesmolen van Mado, maar ook aan een cutter van Stephan. U vindt bij ons dan ook alle soorten machines die u nodig heeft binnen uw productieproces, en dat tegen scherpe prijzen. De machines die u bij ons kunt huren of kopen zijn namelijk tweedehands, maar daardoor zeker niet kwalitatief minder goed.

Man staat bij machine


Ga voor een machine met uitstekende prestaties

Een vleesverwerkingsmachine van Mado voldoet aan de hoogste kwalitatieve eisen. Wilt u deze machine zelf proberen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049 of door een e-mail te sturen naar info@mcgtrading.nl. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden van deze machine en over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot installatie en personalisatie.