Mondini verpakkingsmachine

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


De bekende fabrikant Mondini maakt een verpakkingsmachine die zowel innovatief als efficiënt is, waardoor dit een uitstekende toevoeging is aan uw productieproces. U koopt of huurt deze machine bij MCG Trading, een marktplaats voor tweedehands machines voor de voedingsmiddelenindustrie uit Kapelle, in de buurt van Goes. U vindt bij ons gegarandeerd een verpakkingsmachine die aan uw wensen voldoet.Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Mondini maakt een vernieuwende verpakkingsmachine

De specialisten bij Mondini doen te allen tijde hun best om te innoveren met de verpakkingsmachine die zij op de markt brengen. Zij proberen bijvoorbeeld te besparen op plasticgebruik, door papieren verpakkingen te produceren. Deze verpakkingen zijn volledig te recyclen en besparen tot wel 80% op plasticgebruik. Dit is echter maar een van de manieren waarop Mondini probeert te innoveren, zij zijn namelijk dagelijks bezig om hun verpakkingsmachine te verbeteren. Denkt u dat een andere machine beter bij uw productieproces past? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment, wij beschikken namelijk ook over een:

Man staat bij machine


Kies een innovatieve machine

Heeft u interesse in een verpakkingsmachine van Mondini? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31646475049, stuur een e-mail naar info@mcgtrading.nl of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze machine.