Urschel snijmachines

  • Snel schakelen
  • Wij bieden gebruikte machines aan
  • Specifieke machines opzoeken


Met enige regelmaat hebben wij de industriële Urschel snijmachines in ons assortiment. Deze kwalitatief hoogwaardige snijmachines zijn binnen de voedselverwerkende industrie wereldwijd bekend. En terecht! Voor iedere snijvraag bieden zij een oplossing. Bent u op zoek naar een gebruikte industriële snijmachine van dit merk? Bekijk dan zeker ons assortiment!Heb je vragen over onze producten?


Neem contact op


Urschel snijmachines van hoogwaardige kwaliteit

Het merk Urschel heeft veel verschillende industriële snijmachines ontwikkeld. Stuk voor stuk worden deze gekenmerkt door de hoogwaardige kwaliteit en maken ze het werk voor u dan ook een stuk gemakkelijker. De industriële snijmachine verwerkt grote hoeveelheden groenten, fruit, vlees, friet en nog veel meer. De snijmachines zijn, net als bijvoorbeeld de vleesmolens van Mado, breed inzetbaar wanneer u in de voedselverwerkende industrie werkt. Per machine geeft u eenvoudig aan welke afmetingen u wenst voor het eindproduct en de machine doet zijn werk. Bij MCG Trading uit Kapelle, nabij Goes, bieden wij alleen gebruikte Urschel snijmachines aan waarbij er uitgebreid op de kwaliteit is gecheckt. Zo weet u zeker dat u op uw industriële snijmachine kunt vertrouwen.

Man staat bij machine


Vraag onze deskundige adviseurs om meer informatie

Wilt u graag meer weten over de Urschel snijmachines uit ons assortiment? Wij adviseren en helpen u graag in een toelichtend gesprek. Wij verkopen, kopen in en verhuren verschillende agrarisch technische producten en leveren maatwerk wanneer u dat wenst. Neem contact met ons op en wij praten u graag bij over de mogelijkheden van een industriële snijmachine van Urschel of bijvoorbeeld een snijmachine van MAGURIT. Mail uw vragen naar info@mcgtrading.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 464 750 49.